Известие

Collapse
No announcement yet.

ALFA ROMEO SUV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ALFA ROMEO SUV

Нещо не ме радва на тая снимка
    http://www.auto-press.net/index.php?cat=1&sub=7819
    sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
    ALFA ROMEO 2.0JTS ex
    ALFA ROMEO Crosswagon Q4
    Продавам Алфи на части!

Имате ли представа,колко би струвал една такава джипара на Алфа?
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
      Аз, като един виден "почитател" на "джипките", предпочитам подобно изчадие изобщо да не излиза под марката Alfa Romeo!
      Да се вземат в ръце и да направят някой и друг по-спортен модел, с читави италиански двигатели, а не тези австралийски простотии.
      Те са си добри двигатели, ама НЕ СА за Alfa!
      Искам V6 и V8 с висок и режеш звук! ЕТО ТАКЪВ!
      Ето сега каква е РАЗЛИКАТА. Brera-та звучи отвратително в сравнение със стария двигател, който вече не се произвежда май.
      Alfa Romeo 166 3.0 V6
      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
        Сега като го каза и се замислих, ако наистина му се вграждах и Хеми двигател то цената ще е някаква космическа, незнам как ги мислят тези работи...
        Дрги казват че никога няма да излезе такъв автомобил, на ако се замисли малко човек Порше дали щеше да пусне джип е направи го с Кайен, Ауди с Q7 i Q5, VW с Туарег, БМВ с Х5 и Х3 и всички тези модели за през последните 10 години...преди това те са нямали джипове...Ето на каде явно отива и пазара, може затова са решили от Алфа да направи нещо подобно, в което няма нищо лошо...И ще го направи в това съм сигурен
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

няма да го направят , вече няма Алфа , има Фиат - Крайслер . В Америка Suv Алфа няма никакъв шанс според мен , в Европа продажбите на един SUV алфа ще са толкова малки че никога не може да се изплати разработката и серийното производство .

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
            няма да го направят , вече няма Алфа , има Фиат - Крайслер . В Америка Suv Алфа няма никакъв шанс според мен , в Европа продажбите на един SUV алфа ще са толкова малки че никога не може да се изплати разработката и серийното производство .
            Никога нищо не се знае...Ако използват онези големи американски двигатели защо да нямат успех в Америка...и ако за Европа са направят и икономични дизели на нормани цени си мисля че ще има добър успех с продажбите...
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

мда , то така става да биеш америкaнските SUV ове на техен терен .
              В Европа един СУВ Алфа би станал автоматично най-скъпият им модел , а нещо ми се струва че няма много хора готови да похарчат за Алфа толкова пари..

Comment

тази алфа изключително ми прелича особено задницата и на новото SUV на пежо 4007! а на вас?

вижте аз какъв проект на SUV на алфа намериих
                Attached Files

Comment

Малко подробности за евентуалния донор

http://www.autoblog.bg/Noviyat-Jeep-...ee-id3879.html

на мен ми звучи добре, но така или иначе това нещо само ще се гледа, но пък току виж паднал някой джакпот. Като го пуснат ще взема да играя по редовно тото

А относно дизайна, поживьем увидем!
                  sigpic
                  Alfa Romeo 156 2.4JTD
                  Mazda CX-5

Comment

Ако е на базата на Чероки ще е супер кола но за съжаление много висок клас и съответно много скъпа ....

Иначе Чероки с 5.7 двигателя е голяям кеф , ама разхода е
                    на един баир ми даде разход 99/100 явно щот нямаше място за трицифрено число
                    Last edited by SFINKS; d.m.y г., 15:10.

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                      Ако е на базата на Чероки ще е супер кола но за съжаление много висок клас и съответно много скъпа ....

Иначе Чероки с 5.7 двигателя е голяям кеф , ама разхода е
                      на един баир ми даде разход 99/100 явно щот нямаше място за трицифрено число
                      С тия разход,не е за модните в европа еко-малолитражки.
                      А дали е възможно подобен модел на Алфа да е само за Щатите.Тук трудно ще се продаде с цена като тази на Кайен например.Докато американците са луди по италианки и мисля ,че такава Алфа ще им се ослади.
                      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
                        ти между скици и снимки разлика правиш ли ?!

според теб с телефонче ли ще ги снима някой

---------- Post added at 23:54 ---------- Previous post was at 23:52 ----------

просто погледни какъв е фона, погледни детайлите, ще разбереш , че това не може да е оригинално
                        Добре бе "разбирач" ти знаеш всичко сигурно
                        На всеки нов модел(без значение на марката) го пускат по интернет по същия начин,ако искат и на чероки копие да го пускат-тяхна си работа
                        sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                        ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                        ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                        Продавам Алфи на части!

Comment

ето още един римейк на SUV на алфа ромео http://news.automedia.bg/read/7830.html
                          ex Alfa Romeo 156 '02 1.9 JTD
                          ex Alfa Romeo 159 '06 1.9 JTDm
                          Alfa Romeo Brera Italia Independent '10 3.2 V6 Q4
                          Alfa Romeo 4C

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
                            ухаа , и кои са тия не Американски СУВ дето мачкат в USA

Японските ги изключи , те си мачкат всичко и навсякъде

и за каква сегментация говориш като ще се прави на базата на Чероки
                            Они да не са малоумни да изпънат в шоурума 2 еднакви модела дето се различват по ламарините и емблемата само .Да не говорим че Чероки е модел с традиции а SUV Алфа ... него още даже го няма
                            Като например БМВ, Мерцедес, Порше а относно сегментацията първо вземи да попрочетеш малко преди да се изказваш така смело и компетентно. Порше също нямаха традиции в правенето на СУВ обаче техният модел се продава много добре, същото мога да кажа и за Ауди.
                            Last edited by pavlin; d.m.y г., 20:54.

Comment

аз лично смятам SUV, джип или каквото и да било с повишена проходимост като кола, която бих купил по нужда, но не и по желание. Никой crossover не може да се сравни, според мен, по комфорт и динамика с клас лимузина. да, има си плюсове да гледаш на пътя отвисоко, но аз предпочитам да съм по-скромен и да гледам отниско, от нещо мъничко, нисичко, с 2 врети, за да не хабим материал

всеки който е карал SUV и се е върнал отново на лимузина, знае какво "облекчение" е. да каже колегата pinko защо държи и 156-цата
                              ex Alfa Romeo 156 '02 1.9 JTD
                              ex Alfa Romeo 159 '06 1.9 JTDm
                              Alfa Romeo Brera Italia Independent '10 3.2 V6 Q4
                              Alfa Romeo 4C

Comment

Working...
                              X